12 ароматів на всі випадки життя. 1-а частина

Їх не можна побачити чи торкнутися, але можна відчути… Вони нас надихають, надають сил, розслабляють або навпаки бадьорять. Вони допомагають створити приємну атмосферу у приміщенні та вбити сторонні запахи. Вони стануть у пригоді на всі випадки життя. Мова про натуральні аромати для дому та офісу. Вибираєте аромадифузор чи свічки, просочені ефірними оліями? Познайомтеся з магією ароматів: кожен запах несе користь.

12 ароматів на всі випадки життя. 1-а частина

Іланг-іланг проти страху і тривоги

Як позбутися кайданів сором'язливості, тривоги, сорому і страху? Розпорошіть у приміщенні аромат іланг-ілангу. Секретну зброю використовують у таких випадках:

  • У приміщеннях, де збирається багато незнайомих людей, яким належить спілкуватися. Простими словами, іланг-іланг допомагає створити дружню та розкуту атмосферу.
  • Запах діє як гарне заспокійливе, тому його ефірну олію рекомендують використовувати в аромалампі.
  • Аромат визнаний одним із ефективних антидепресантів, він усуває симптоми безсоння та розганяє нав'язливі думки.

Нотки іланг-ілангу сприятливо впливають на емоційний фон людини, а деякі використовують ароматизатори з цими нотками як афродизіак.

Приємне снодійне – Її Величність Лаванда

Солодкуватий і заспокійливий запах лаванди занурює у стан приємної сонливості. Природне снодійне допомагає подолати стрес і розслабити не тільки мозок, а й тіло. На що здатний натуральний аромат лаванди:

  • відновлює внутрішні сили, повертає енергію;
  • розслаблює м'язові затиски;
  • підвищує концентрацію уваги.

Ідеальне місце для ароматизації лавандою – спальня або зона відпочинку.

Ваніль для душевних розмов

Це ще один сильний афродизіак, але ефір ванілі цінують не тільки за властивість пробуджувати любовну енергію. Як ще можна використовувати пахучку з нотками ванілі:

  • Її використовують для усунення ментальної тривоги, ваніль навіть допомагає при нервових зривах і депресії. Ваніль таїть у собі нотки затишку, захищеності, чим і пояснюється така дія.
  • Ванільний запах притуплює гнів, позбавляє ворожого настрою. Якщо чекає відверта розмова, запаліть свічку з тонким запахом.

Ваніль – гарне рішення для ароматизації кухні або вітальні. Фонова ароматизація створює відчуття комфорту та спокою.

Аромат жасміну: створюємо романтичний настрій

Як розпалити пристрасть, зробити вечір гарячим? Встановіть у кімнаті аромадиффузор, в якому переважають нотки жасміну. Це чарівний аромат, здатний відродити притихлі почуття. Запах занурює у стан щастя і може заспокоювати. Жасмін – кращі ліки від лінощів, апатії та депресивного настрою. Але запах категорично не підходить для постійної амортизації спальні: він надто яскравий та живий.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]